HTML

hegyibeszed

csak gondolkodom, csak gondolkodom...

Friss topikok

  • BiZz: na akkor egy ellenvélemény:-) szerintem igen is jó dolog. persze mi nagyon jó biblia ismerő meg ... (2008.07.29. 22:43) Micimackó és a Biblia Éve 2008

Linkblog

Micimackó és a Bjutashop

2008.07.29. 11:08 yoshi

Szia Micimackó mit csinálsz itt fejenálva? – kérdezte Malacka.

Micimackó: Fejetejére állt a világ, tehát megpróbálom így megérteni a dolgokat. Gyere Malacka te is állj fejen, hátha ketten így okosabbak leszünk?!

Malacka:  Jéééééééé. Így tényleg bizonyos dolgok érthetőek és világosak, de ettől meg megfájdul a fejem és zsibbadni kezd a nyakam, és most hogyan fogunk így közlekedni?

Micimackó: Hááááááát kézenállva. Kicsit lassabb és körülményesebb, de így kevésbé lógunk ki a sorból. Talán több barátunk lesz és jobban elvegyülhetünk a tömegben.

Malacka: Jó ez nekünk Micimackó? Muszáj nekünk azonosulni a többséggel csak, hogy jobban érvényesüljünk? – és különben is, hogyan jutottál ide, hogy fejenállj, és megvizsgáld ezt a kifacsart életformát?

Micimackó: Elromlottak a dolgok Malacka. Ma már mindeki maga döntheti el mik a helyes dolgok és mi a helytelen. Csak úgy. Ami régen helytelen volt az már lassan kötelező. Ami meg helyes, az meg egyre cikisebb. A bün lett az erény és az erény lett a bűn.

Malacka: Ez a dolog engem emlékeztett valamire Micimackó. Valami Éva nevű őspagony lakó is ezt tette. Bevette a kígyó tolerancia és szabadság dumáját, és maga döntötte el mi neki a jó, nem hallgatva a figyelmeztetésre - nagy balhé lesz, ha ezt teszed!–  és lett is. Azóta is hordozzuk ennek a következményeit.

Micimackó: Ezek szerint még mindig a legkelendőbb gyümölcs a édenkerti bióalma?

Malacka: Te Micimackó a keresztények is esznek ilyen bióizét?

Micimackó: Hááááááááát. ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ. Nem kéne nekik - elvileg - de azért zabálják rendesen, csak ügyesen palástolják, mindenféle kozmetikai szerrel. Mert azért van nyoma a zabálásnak. Kiütést lehet tőle kapni, meg büdös láb és honaljszaga van tőle az embernek, rothadt gyümülcsszag a legjellemzőbb rá. Ezeket pedig valahogy el kell tüntetni, nehogy kiderüljön a zabálás nyoma, tehát kezelik őket ilyenekkel mint:

Álszentség Púder, Bájvigyor Rúzs, Vallás Dezodor és Sprééé, Hazugság Sampon, Vasárnapi Lábkrém, Másodnapos Arcpakolás, de talán a legfifikásabb a Farizeus SzépségPirula.

Ettől teljesen átváltoznak, látszólag minden almamellékhatást el tudnak tüntetni. Teljesen úgy tünnek mintha mintakeresztények lennének. Nagyon nyájasok, kedvesek és fantasztikusan szellemiek – veled szembe és gyülekezet elött. Úgy tünik mintha minden a legnagyobb rendbe lenne bennük és körülöttük. DE sajna nem számolnak a pirulák mellékhatásaiva  mint: álszentség, kétszínűség, büszkeség, beképzeltség. Ezek igen hamar jelentkeznek. És ezekre megint kenni kell valami kozmetikumot.

Malacka: És honnan szerzik be ezeket a kozmetikumokat?

Micimackó: Bjutashopban, ahol a GenyaÚr a tulaj. Szinte minden sarkon akad egy boltja, és milyen jól megy neki az üzlet! Tudod miért Malacka?

Malacka: Nem én Micimackó.

Micimackó: Mert a  GenyaÚrmak Qva jó a marketingje.  

Malacka: No....de Micimackó!! Csak nem te is ettél az almából?

Micimackó: Neeeeeemmm az almából nem, de véletlenül megkostoltam az bióalmaborát és még nehezen múlnak a mellékhatások. De inkább bevállalom a botlásomat, mit sem vegyek a kozmatikumaiból.

Malacka: Te Micimackó ez nagyon szörnyű.

Micimackó: Az bizony Malacka.

Malacka: Te, Micimackó, minden keresztény ilyen? Ezekre egyáltalán hatnak a NAGY KÖNYV szavai rájuk? Értik is vagy csak olvassák és hallgatják? Mert ha értenék akkor hatna is rájuk neeeeem?

Micimackó: Tudod Malacka minden kicsiben kezdődik. Előszőr titokban végignézik a Bjutashop katalógusát. Aztán kipróbálnak egy ártatlannak látszó INGYENES próbaterméket. A többi már jön magától. A Bjutashop tulajdonosa nagyon ért a reklámhoz és az eladáshoz, de ezt már mondtam.

Malacka: Szerinted Micimackó a keresztények élvezik ezt a kozmetikázást?

Micimackó: ÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy. Persze vannak kivételek akik sportot is űznek belőle, sőt terjesztik a Bjutakatalógust. De igazán belül mindeki szenved miatta, aki használja az is és aki környezetükben vannak azok is.

Malacka: Te Micimackó és mivel fizetnek a boltba ezekért az árukért? Hisz ingyen még a GenyaÚr sem ad semmit.

Micimackó: Félelemmel, depresszióval, lelkiismeretfurdalással, megközöttséggel.

Malacka: De ezektől a Alkotó Fia már mind megszabadította őket? Neeeeeemm?

Micimackó: De.

Malacka: Akkor mégis miért megy ilyen jól a Bjutashophálózatnak?

Micimackó: Ki tudja? Szerinted Malacka?

 

Hoohohhóóóóóóó. Szerbusztok barátocskáim - ugrált oda Tigris egy nagy fényes és csillogó táblával a kezében.

- Nézzétek mit találtam. Aranyból van a tábla és gyémánttal vannak kirakva rajta a betűk. Micsoda érték! Wow! Egy MELEG  szombati napom találtam az utcán. Ott hevert, csak úgy kapkodták el az emberek. Nekem is sikerült szereznem egyet.

Micimackó: És tudod rá mi van rá írva?

Tigris: háátttttt....... izéééé....... Hmmmm nem. De aranyból van és gyémánt berakással. Ez a lényeg. Lassan mindekinek van ilyen. És milyen BÜSZKÉK rá az emberek. Végre nekem is van és nagyon értékes. Ez a lényeg és kész.

Tigriiiiiiiis az van oda írva, hogy: B Ű N !! mondta Micimackó.

Az MI? -kérdezte ártatlan mosollyal Tigris.

 

FOLYT . KÖV.

Ahol megtudhatjuk mi történik Tigris táblájával és miért van bekötve ürge feje.

 

utóirat: a Bjuta szót a Buta  és Beauty -  mint szépség -  szóból gyúrtam. Yoshi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yoshi777.blog.hu/api/trackback/id/tr3590706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása